Hjem > Nyheter > Slik blir iPhone 5

Slik blir iPhone 5

I et analysedokument fra finansbanken FBR Capital Markets, har de første detaljene for den fremtidige iPhone 5 kommet frem.
Og slik skal femmer’n etter sigende bli.

Selv om det er forholdsvis få detaljer er kjent, har man altså kommer frem til noen få funksjoner som iPhone 5 kommer til å ha.
Den største forbedringen på selve telefonen ligger ann til å bli oppgradering til et 8 mpx kamera, og kameraet vil bli utstyrt med en CMOS bildebrikke. Det samme som man finner på de fleste speilreflekskamera i dag.

Apple har lenge brukt 1-kjerne prosessoren A4, og har med den forøvrig levert gode resultater, men denne blir oppgradert i iPhone 5. Da kommer etterfølgeren, den nye og kjente A5 brikken med to kjerner. A5 brikken har funnet veien til sitt første Appleprodukt gjennom iPad2.

iPhone 5 skal også etter sigende få en ny kommunikasjonsbrikke, som gjør at mobilen kan gå sømløst mellom GSM(Europa) og CDMA(USA, Asia)

Det eksisterer også flere ryket, fra mindre pålitelige kilder.  Disse går på at iPhone 5 skal ha 3D skjerm for spilling og film, selv om det er mer sansynlig  at dette kommer på iPad eller Mac i første omgang.

Den som lever, den får se!

Reklamer
Kategorier:Nyheter
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. mars 7, 2012, kl. 08:56

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: