Hjem > Spillanmeldelser > Feuerwehr Simulator 2010 – Anmeldelse

Feuerwehr Simulator 2010 – Anmeldelse

Vi tar en titt pâ Feuerwehr Simulator 2010!

Feuerwehr Simulator 2010 er for de som ikke kan tysk, en brannmann simulator.

Noen hadde nok som barn en dröm om â bli brannmann som voksen, og for de som ikke ble det, sâ kan du med dette spillet her fâ oppleve pâ ufarlig vis hvordan det er â vaere brannmann. Astragon sier at denne simulatoren er höyst realistisk og profesjonelle brannmenn har blitt brukt til veiledning og til utviklingen av spillet. Men hvor bra er det virkelig?

Försteintrykk

Det förste problemet man stöter pâ her, er at spillet er utelukkende pâ tysk. Selvfölgelig, kan du tysk er ikke dette et problem, men for meg som er halvt fransk og ikke snakker tysk i det hele tatt ble mitt förste möte med dette spillet en noe uforstâelig opplevelse. Jeg lot ikke dette stoppe meg, og ved hjelp av tyske venner og Google Translate skulle jeg fâ prövd dette spillet skikkelig.

Menyen var grei nok â navigere selv om man ikke forstod tysk, men problemet lâ hovedsakelig i beskrivelse av diverse ting og oppgaver. Mitt tips, laer deg tysk eller ha god tâlmodighet hvis du vil ha dette spillet.

Gameplay

Gameplayet er ikke ille, men det har et par feil som ödelegger opplevelsen totalt.

Först, du styrer jo selvfölgelig kun en person av gangen, men nâr du styrer en, beveger de andre seg ikke EN tomme! Du mâ kort sagt gjöre alt selv, og det lover ikke godt nâr tiden er knapp og du har liv â redde!

Dette leder til det andre problemet,  og det er at spillet er UTROLIG langdrygt. Siden kun en person kan gjöre noe som helst av gangen er spillet noe tregt sâ du faktisk skal rekke â slukke noe som helst av branner! Man ser pâ brannmannyrket som et yrke hvor du skal reagere raskt, ikke som et yrke der du har tid til â gâ tur i parken för du mâ hente en brannslange og slukke en brann i en tunell!

Kort oppsumert, spillet har en grov mangel pâ realisme!

Grafikk

Grafikken kan oppsumeres i ett ord. Dârlig.

Jeg föler at jeg spiller et spill fra 90-tallet(Kansje tidlig 2000-tall) nâr jeg spiller dette. Animasjonene er veldig basiske, teksturene er til â le av og modelleringen föles som det ble gjort pâ et par timer. Det föles ut som de absolutt ikke har lagt noe arbeid i grafikken.

Konklusjon

I min konklusjon vil jeg si at jeg virkelig prövde â like dette spillet. Men utförelsen var bare ekstremt dârlig og skuffende. Astragon vet bedre enn dette her og jeg synes de skulle ha brukt litt ekstra tid, for dette er et uferdig produkt. Oppdragene er greie nok de, men variasjonen mangler. Spillet er en effektiv time-waster, men det er virkelig ikke verdt â kjöpe for â pleie din interesse for â vaere brannmann.

Kort sagt kan anmeldelsen oppsumeres i to ord: Styr Unna.

Dette spillet vil fâ:

25/100

Johan Luiggi

 

 

Reklamer
Kategorier:Spillanmeldelser
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. mars 7, 2012, kl. 08:56

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: