Hjem > Nettbrett, Nyheter > Android 3.0

Android 3.0

Google er allerede godt i gang med å utvikle neste versjon av Android. 3.0 er innenfor rekkevidde og vi har tatt en liten sniktitt!

Ved en feiltagelse ble altså en film som viser oppdateringene som vil komme i Android 3.0 gjort offentlig.
Den første nyheten er at Android 3.0 kun vil bli tilgjengelig for tablets, som feks Samsung Galaxy Tab. Det nye OSet vil altså ikke bli tilgjengelig for den voksende parken av Android smarttelefoner. Dette er litt rart da dagens utgave versjon, 2-serien, neppe kommer til å holde koken frem til et evt Android OS 4.0. Så mulig det ligger en forholdsvis kjapp oppdatering til 2.3 for Android smarttelefoner.

Brukeropplevelsen har i det store og hele blitt mye bedre enn på dagens versjon. Alt ser mye mer gjennomført og stilig ut.
Hele systemet virker også litt mer gjennomtenkt enn dagens versjon.
3.0 vil sansynligvis by på mange nye applikasjoner og muligheter. Det har tidligere blitt forventet at Google skulle gå enda mer i strupen på Apple, ved å begynne med e-bøker på sine tablets.
Dette ryktet kan se ut til å stemme utifra de bilder som teknikksiden har sett. Som du ser på bildet over her, ligger det nå en applikasjon som har det klingende nanvet «Books» på desktopen. Noe mer informasjon om denne, angående tilgjengelighet og utvalg, har Google ikke kommet med.

Av andre ting så kan det se ut til at vi endelig får en gmail widget. Dette har vært lenge etterlenget, og det ser altså ut til at denne kommer på plass i 3.0.
Ut i fra bilder og insiderapporter kommer Android 3.0 til å komme med Google Chrome som nettleser. Bilder viser også at det nye tastaturet er hentet fra Chrome sitt OS. Dette kan da muligens tyde på at Google er på vei vekk fra nettbasert OS.

Siden nyheten om Android 3.0 ble kjent ved en feiltagelse har man naturligvis ikke noen lanseringsdato.

Alt i alt så ser Android 3.0 «Honeycomb» til å bli et godt OS, med en del nye funksjoner. Dog litt synd at det pr. dags dato er usikkert når vi vil få et nytt OS til Android-telefoner.

Reklamer
Kategorier:Nettbrett, Nyheter
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. mars 7, 2012, kl. 08:56
  2. januar 20, 2011, kl. 10:31

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: