Hjem > Mobiltelefoner > HTC Desire

HTC Desire

HTC gjorde stor suksess med Desire, og i perfekt timing opp mot julehandelen så er de to nye utgavene på vei inn i norske butikker.

En av årets mest solgte mobiler har vært HTC Desire, og i en perfekt timing i julestira kommer de to oppdaterte versjonene.
Vi tar en liten titt på «de nye»

HTC Desire HD

Med sine 12.3 cm høyde og knappe 1.2 cm tykkelse, er HTC Desire HD en mobil som har akkurat passe størrelse og går fint ned i bukselommen. Navnet HD symboliserer også kvaliteten på kameraet. HTC Desire HD leveres med 8mpx kamera og kan gjøre film opptak i HD kvalitet. Desire HD leveres med Android 2.2 Froyo, selvfølgelig med HTC sitt eget Sense grensesnitt på topp.
Den har et internminne på 1.5gb, men støtter selvsagt vanlig MicroSD kort.
Av utganger har den vanlig 3.5 jack så den kan brukes med de aller aller fleste moderne headset. Det trekker litt ned at det ikke har noen form for video utgang.
Batterikapasiteten er som på alle andre smartelefoner nå til dags ganske laber. Ved moderat bruk så kreves det lading hver dag.
Batterikapasiteten er faktisk noe lavere enn den tidligere modellen HTC Legend.
Alt i alt så er dette en kjempetelefon, som kanskje egner seg best for mediaforbrukeren. HD film og godt kamera sørger for dette.

HTC Desire Z
12cm høy og 1.4cm tykk. Med disse tallene er HTC Desire Z veldig tynn til å være en mobil med både touchscreen og fulltastatur.
For med Desire Z får du faktisk i både pose og sekk. Du får brukervennligheten med en touchskjerm, samtidig som du får profesjonaliteten og produktiviteten med et fullverdig QWERTY tastatur.
Spesifikasjonene på Desire Z er lik den forrige versjonen av Desire, og er litt lavere enn Desire HD. Men på tross av dette leverer Desire Z gode tall på testene. Også Desire Z kan ta opp film i HD kvalitet, men har «kun» et 5mpx kamera.
Z leveres ellers med vanlig 3.5 jack utgang, men heller ikke Z har video ut mulighet.
Desire Z er en mobil som er myntet mot bissnissmarkedet, og leveres som sagt med fulltastatur. Dette ligger gjemt under skjermen og kan skyves ut.
HTC reklamerer også med at Desire Z leveres med en helt ny mailklient som samler alle kontoer i ett grensesnitt.
Så, er du på jakt etter en jobbtelefon med det meste, da er Desire Z noe for deg!

Sindre Holberg

Reklamer
Kategorier:Mobiltelefoner
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: