Hjem > Spillanmeldelser > Spillanmeldelse: Elven Legacy

Spillanmeldelse: Elven Legacy

Vi tar en titt på et godt kjent strategyspill, nemlig Elven Legacy


Som andre strategispill innebærer det som oftest «hexes» på et kart, fraksjoner rundt og overgrep mot fiender med overveldende kraft, og en sunn dose av base og by fanger. Men det krever mye mer til å være en helt vellykket opplevelse. de som har laget spillet har forsøkt å plassere en annen vri på strategi formatet med Elven Legacy, et strategisk fantasy basert spill spekket med alver, orker, og andre magiske vesener. Selv om spillet er ganske dypt, blir det utfordrende problemer i spillet, kombinert med noen mindre balansere problemer og noen tekniske problemer, dette et godt spill , men ganske langdrykt, men du kan trøye deg ganske mange timer med dette spillet. det er vaskelig å forstå først , men man blir vandt til det. det er hovedsakelig en lang og ganske vanskelig «one player» oppdrag, med det er også enkeltoppdrag, en flerspillerfunksjon med muligheter for spill gjennom hotseat, LAN og internett og et kartredigeringsverktøy å by på. Som de fleste strategi spill, er det en beregnelse om hvor fatale angrepene kan være, slik som terreng bonuser. Men det er mulig å velge ulike ferdigheter som vil gjøre enhetene maksimerer effektiviteten i bestemte områder, noe som gjør dem enda mer dødelig. For eksempel, noen enheter får flere defensive bonuser når de er i skogen, mens andre tjener ekstra «attack power» når de er innenfor bymurene. Siden du får muligheten til å spesialisere hver enhet med sine egne ferdigheter, kommer ikke enhetene til å være like, og du kan skape virkelig barske og helt unike krigere. de fleste av dine base enheter også bli oppgradert til nye klasser, få nye ferdigheter og samtidig beholde alle de ferdigheter av deres tidligere yrke


Velger du et oppdrag fra «campaign map» etter å ha fått en briefing og velge fra én av tre vanskelighetsgrader, kan distribuere dine styrker inn i feltet. Hvert kart har en spesiell enhet, og mens du flytter feltet opp til maksimalt antall soldater, kan du supplere ved å tilkalle ekstra styrker med «spells» eller oppdage tropper som er lojale til din sak. Hver enhet har et begrenset utvalg av bevegelse og ett angrep som de kan utføre per tur, og du skal prøve å flytte styrker fra den opprinnelige plasseringen til et området som er angitt på kartet for å fullføre målet. Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort, fordi du må kjempe deg gjennom grupper av fiender som står i veien. Selvfølgelig, dine enheter har ulike typer angrep tilgjengelige for dem basert på deres enhet type: bueskyttere og magikere må slå på avstand (omtrent to eller flere hexes borte), mens melee krigere må stå ved siden av en fiendtlig enhet og «fliers»angriper ovenfra.


Dette spillet er greit å kjøpe. Selv om det starter litt kjedelig, tar det seg opp etterhvert.
Poengscore: 60/100

– Per Joakim Gaupset

Takk til Paradox Plaza for tilsending av dette spillet!

Reklamer
Kategorier:Spillanmeldelser
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: