Hjem > Nyheter > HTC lanserer to nye telefoner!

HTC lanserer to nye telefoner!

Lysten pâ ny telefon? For HTC lanserte i dag to nye telefoner!

HTC lanserte i dag to nye telefoner pâ sitt event i London, Desire HD og Desire Z.

Desire HD:

HTC Desire HD er telefonen i illustrasjonsbildet, og tar elementer fra Legend og EVO 4G(som forsâvidt ikke er tilgjenlig for oss Nordmenn pâgrunn av amerikanerenes CDMA nett.) Telefonen leveres med 4.3 tommers skjerm, et kamera pâ 8 Megapixler med Dual LED Flash, med mulighet for â ta opp i HD(720p). Prossesoren til telefonen er en Snapdragon klokka pâ 1 GHz. Lyden ivaretas med Dolby Mobile(Mer info her). Den tar fra Legend med sin konstruksjon som bestâr av kun et stykke alumium og  en liten luke til batteri, simkort og SD kort. Kommer i Oktober.

Desire Z


Desire Z er telefonen for deg som vil ha Android og fulltastatur, hvor utvalget har vaert lite(Milestone, G1 og Xperia X10 Mini Pro har vaert GSM variantene). For de som har hört om T-Mobile G2, sâ er dette akkurat samme telefon, bare at det er den europeiske versjonen. Tastaturet lar deg ha egendefinerte snarveier sâ du kommer deg til dine favorittapps enda raskere. Kameraet er 5 Megapixler med Dual LED Flash og HD opptaksmuligheter mens Qualcomms sin 800 MHz prossesor tar seg av dataen. Kommer i Oktober.

HTCSense.com

Her er enda en liten overraskelse HTC kom med, de legger til ting i HTC Sense, og lager en webside hvor du har stor kontroll over telefonen, og kan utföre backups, hjelpe deg med â finne telefonen ved â fâ den til â ringe(selv om den er pâ lydlöst, den bare skrur opp volumet for deg.), mens posisjonen settes pâ et kart. Har du mistet telefonen eller fâtt den stjâlet kan du ogsâ lâse telefonen totalt, eller slette alt av data pâ telefonen. Backupene vil automatisk arkivere kontakter, meldinger, telefonlogg, tilpasninger med widgets osv og data. Det blir ogsâ anvanserte media muligheter for â hjelpe oss i â dele, laste opp eller tar opp vârt innhold. Desire HD og Desire Z blir de to förste telefonene til â bruke dette systemet.

Reklamer
Kategorier:Nyheter
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: