Hjem > Spillmania > Spillmania! 27.August 2010

Spillmania! 27.August 2010

Ukens spill er levert!

Denne uken er det ikke bare ett spill, men tre spill!

Spillene er:

Grand Theft Auto:

De fleste kjenner vel til denne serien, og Rockstar la de to förste ut gratis. For de som ikke vet sâ mye om GTA, sâ er det en serie som handler om â ta kontoll over en person(Ofte en kriminell), og dette er et free roam spill. Du gâr gjennom diverse oppdrag som  bankran, assasinering og andre kriminelle handlinger. Har du spilt 3’ern eller 4’ern vil dette vaere noe uvant da du ser top-down.

GTA2:

Oppfölgeren til det förste. Nytt her er at du kan gjöre oppdrag for gjenger, og at du har et utvalg av vâpen i forhold til 1’ern.

Wild Metal

Wild Metal handler om et solsystem hvor maskiner gikk gale og tok over tre planeter og slettet alt av mennesker. Nâ som menneskene har fâtt krefter igjen til â ta tilbake planetene, sâ er det ditt oppdrag â utslette fienden! Og fâ tilbake de stjâlne strömkjernene. Spillet har ogsâ en multiplayermodus.

Rockstar lar deg laste ned spillene her!

Reklamer
Kategorier:Spillmania
  1. Ivar
    august 28, 2010, kl. 09:20

    Både GTA og GTA 2 er spill der det er ment at du skal ta oppdrag og tjene 1 mill dollar(iallefall det første) så du kommer deg til neste brett. Du trenger ikke å gjøre oppdragene, men pengene må tjenes om du skal komme deg videre. Top-down er vel mer kjent som 2D? 🙂

    Og det hadde vel vært lurt med en liten advarsel om aldersgrensa, det er jo en grunn til at spillene har 18års aldersgrense, man får jo strengt tatt penger for å drepe folk på forskjellige måter, kjøre over dem, grille dem, sprenge dem eller rett og slett bare skyte de 🙂

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: