Hjem > Annet > Spillmania! 7.Mai 2010

Spillmania! 7.Mai 2010

Teknikksiden vil fremover, hver fredag, presentere ett gratis spill(gratis som i at utgiveren gir det bort) Spillet vil bli presentert kort og vi vil skrive hva vi synes om det, og en nedlastingslink vil ligge i bunn av artikkelen.
Les mer for å se hva som er ukens spill!

Sâ vi begynner med et spill som er nogenlunde kjent, Battlefield Heroes!

Battlefield Heroes er et spill utviklet av det svenske EA-eide DICE, som er et gratis tredjepersonsskytespill med tegneseriegrafikk. Spillet er et spill med kun multiplayer, og fokuserer rundt modusen Conquest. Conquest(Eller Domination i diverse CoD spill) er en modus hvor du skal ta over flagg/baser, og holde dem. I Heroes starter hvert lag med femti poeng, og første lag som kommer ned i null taper(Man taper poeng ved å ha færre flagg enn det andre laget.).

Spillet har veldig mye som resten av Battlefield serien har, og mange typer kjøretøy kan brukes(fly, jeeps, tanks osv). Spillet setter ikke akkurat realismen i forsetet, noe som lett ses ved at du f.eks kan ha to personer sittende på vingene til flyet ditt mens de plaffer ned alt mulig på bakken.Heroes har noe form for betaling hvis du vil ha enkelte drakter, våpen osv, men ved å spille tjener du uansett penger til dette med mindre du velger å punge ut.

Battlefield Heroes er et spill som ikke skader å prøve, så kom deg over til http://www.battlefieldheroes.com i dag og last det ned! Hvis du har en EA-konto fra før sparer du noen minutter på regristering også.

Hvis du skulle ha noen spill å anbefale til denne ukentlige artikkelen, send meg en link og en liten forklaring av spillet til johan@teknikksiden.com!

Skrevet av Johan Luiggi

Reklamer
Kategorier:Annet
 1. mai 9, 2010, kl. 21:33

  Per: dette kommer fast hver fredag fremover 😉
  Ivar: Det er godt! Det er også det som er vitsen som du sier.

 2. Ivar Ål
  mai 9, 2010, kl. 21:20

  Har selv spillt dette en del, fra BETA-versjon til den nåværende.
  Fantastisk artig spill og helt klart en av de beste gratise spillene du kan finne.

  Noe som kunne vært nevnt, er at man trenger ikke en spesiellt god data eller et skikkelig godt nett – og det var også meningen med spillet. Jeg spillte dette på en middels bærbarpc med mobilt bredbånd fra telenor(som ikke er noe å skryte av akkurat..) og det funket perfekt.

  • Johan
   mai 10, 2010, kl. 10:08

   Ivar, skulle nok ha tatt det med ja, har spilt selv på mange dårlige pcer. Har spilt selv siden betaen!
   Per, dette er en ukentlig artikkel som skal komme fast hver fredag!

 3. per
  mai 9, 2010, kl. 21:19

  Interessant hvis dere begynner å skrive om sånt 😉

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: