Hjem > Spillanmeldelser > Anmeldelse av Battlefield: Bad Company 2

Anmeldelse av Battlefield: Bad Company 2

Infinity Ward har siden Call Of Duty: Modern Warfare hatt et solid tak pâ FPS-spill i moderne setting, og svenske DICE prøver her med sitt Bad Company 2 hardt å imponere. Og det gjør de!Da MW2 kom ut i fjor var det en ren maktdemonstrasjon fra IW, men PC spillere verden over ble kort sagt sure da de fant ut at de ikke hadde Dedicated Servers i multiplayeren. Fortsatt, etter at mange har forlatt IW, har ingen fått noen ordentlig forklaring pâ hvorfor det ble droppet. Derimot, DICE  har vært guder på multiplayer, som har blitt vist gang pâ gang med Battlefield-serien.

-Enspiller:

Dette er deres spill nummer to med en historiebasert enspillerdel. Bad Company 1 var et spill som ikke tok seg selv for seriøst i enspillerdelen, og gutta i DICE lagde mer eller mindre en slags actionkomedie av en historie. Bad Company 2 følger mye av originalens prinsipper, men historien er blitt mye bedre i forhold til 1’ern, samtidig som den beholder humoren, selv om personene spillet handler om har blitt mer seriøse. Spillet handler om en krig mellom USA og Russland, akkurat som i originalen. Gutta fra originalen jakter nå på et hemmelig våpen som Russerene utvikler, som kort sagt kan ødelegge det meste av USAs infrastruktur. Jakten fører dem fra Russland til Sør-Amerika gjennom regnskog, Andes-fjellene og  den ekstremt varme Atacama-ørkenen. Jeg vil ikke dog ikke anbefale â kjøpe spiller bare pågrunn av enspillere.

-Ödeleggelse fra ende til annen.

Bad Company 2 bruker DICE egenutviklede grafikkmotor Frostbite 2.0, som sørger for at over 90% av gjendstander i spillet kan bli totalt destruert, og herregud er dette morsomt â bruke! Bare glem å bli sittende i et hus for â være feig, når noen kommer med granater, tanks eller RPG og sprenger store deler av huset! Har ved enkelte anledninger stått og sett på eksplosjonene rundt meg istedefor å finne fienden. Lyden er ogsâ helt naturtro, og er ekstremt bra! Pâ en bane ved havet hører man helt naturtro måkeskrik mellom all skytingen og eksplosjonene.

-Multiplayer

BC2 har på fronten av boksen «Defining Online Warfare», og sier regelrett ut at BC2 er det beste pâ multiplayer, og ja, det knuser Modern Warfare 2 så det suser! Med dedikerte servere, og samtidig et frivillig matchmaking system funker BC2’s multiplayer ypperlig! Som pâ Call Of Duty spillene er det et system med levler, men det går veldig treigt â levle opp. Også mangelen pâ en lokal multiplayer er noe irriterende, men ingen dealbreaker. Derimot er det veldig gøy å kunne velge bane og modus litt mer pâ egenhând enn i MW2.

-Konklusjon

BC2 byr pâ mye moro både offline og online, og er et spill som mâ kjøpes hvis du liker gode onlinemuligheter og FPS. Singleplayeren er full av humoristiske gullkorn, og Frostbite motoren gjør spillet mye godt og legger til mye realisme! Multiplayeren forsterker DICE’s sterke tak pâ kronen over multiplayeren i FPS-spill. Pâ bakgrunn av alt dette i anmeldelsen vil jeg gi BC2 en poengsum pâ:

91/100, og er dermed Teknikksiden anbefalt!

Johan Luiggi

Reklamer
Kategorier:Spillanmeldelser
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: