Hjem > Spillanmeldelser > Anmeldelse av Call of Duty: Modern Warfare 2

Anmeldelse av Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward har lansert COD, Modern Warefare 2, og teknikksiden har tatt en titt på spillet.
Sjekk vår anmeldelse!

Nytt blinkskudd fra Infinity Ward

Navn: Call of Duty: Modern Warfare 2
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision, Square Enix (Japan)
Manusforfatter: Jesse Stern
Musikk: Hans Zimmer, Lorne Balfe

Med invasjon av USA og hensynsløse terroraksjoner har Infinity Ward klart det igjen. Å sjokkere en hel spillverden med lynende grafikk, en velutviklet og vel gjennomført historie, og gameplay på toppnivå.

Når Infinity Ward slapp ut Call of Duty 4: Modern Warfare i 2007 sjokkerte spillet hele verden gjennom sin sylskarpe grafikk og spenningsfylte historie. Ingen hadde trodd at et spill kunne utvise slike egenskaper innen historiefortelling og spenningskurve som det gjorde. Og med et så stort fokus på multiplayer vakte det også stor interesse hos de som foretrakk rene multiplayerspill.

Call of Duty: Modern Warfare 2 har videreutviklet dette. Grafikken er glassklar, campaign-modusen er breddefull med spenning, og multiplayerdelen er mer realistisk og actionfylt enn noen gang.

I tillegg til disse videreføringene av CoD4s moduser, har Modern Warfare 2 et nytt skudd på stammen. En «Special Ops» modus som lar spilleren gjennomføre en rekke militære operasjoner, som for eksempel å krysse en bro oversvømt med fiendtlig infanteri, og å snike seg gjennom Tsjernobyls ytterkanter i kamuflasjedrakt, på en måte som kanskje er mer realistisk, men uten spenningen og dramaet Modern Warfare-serien kanskje har blitt mest kjent for.

Den nye fysikkmotoren som er brukt i dette spillet, IW 4.0, tillater mer realistiske animasjoner og simulasjoner, og nå viser for eksempel fiender smerte når de blir truffet, de dør på en mer realistisk måte og de er mer avanserte. Man kan ikke basere seg på at fiender er på samme stedet hver gang du spiller. Noe som også bidrar til å gjøre spillopplevelsen mer nøyaktig og virkelighetstro.

Litt flere detaljer:
I Norge er aldersgrensen på spillet 18 eller 16 år, etter hvilket system man baserer seg på.
Aldersgrensen er stort sett 18 i de fleste land, på grunn av et oppdrag som går ut på å drepe sivile.
Det er ikke noe krav, man får ikke noen belønning for å drepe sivile, men det er heller ikke noen straff for det. Oppdraget, som heter «No Russian», er mulig å hoppe over, og det blir man ikke straffet av.

Spillet kan spilles på PS3, Xbox 360, PC, Nintendo DS og Blackberry-telefoner, og finnes derfor på Blu-ray, DVD-DL og Steam.
Min mening om spillet er at det er en verdig etterfølger til Call of Duty 4, og jeg gleder meg veldig til Modern Warfare 3 kommer, selv om Infinity Ward har sparket hele staben som jobber med spillserien, og Treyarch ikke er interessert i å videreføre den.

Konklusjonen er at Modern Warfare-serien bør være nær toppen av spenningskurven, men spenningen kan godt fortsette et spill til.

Poengsum: 85/100

Martin Eikebø

Reklamer
Kategorier:Spillanmeldelser
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. mai 7, 2010, kl. 18:24

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: