Hjem > Gadgets, Mobiltelefoner > M810 – En stilig gadget!

M810 – En stilig gadget!

Anmeldelse av CECT M810 watchphone

CECT har lansert en ny gadget. Nemlig en klokke som du både kan ringe, sende meldinger med og bruke som Mp3 spiller. Teknikksiden har hatt gleden av å anmelde denne.

Utseende

Denne gadgetklokka, som nesten er i Bond-stil, ser helt grei ut. Den er litt stor i forhold til vanlige klokker, men ikke noe å skjemmes over.

Den har godt design, og knapper er strategisk plassert. Høyttalerne er plassert i hvert sitt hjørne av skjermen, og også disse har bra design.

Klokka er ganske brei, noe som også merkes på remen. Remen er ganske kraftig, og sitter hardt rundt håndleddet. Den er kanskje litt i sterkeste laget, og bøyes litt lite, men dette kommer seg etterhvert som klokka blir brukt.

Brukeropplevelse

Denne klokken kommer med et enkelt touchbasert operativsystem. Det er skrevet av CECT selv, og er dermed ikke av noen kjent art. Det baser seg på et slags grid-system i hovedmenyen hvor du har 9 ikoner å velge mellom, som igjen har sine undermenyer. Menyene er selvforklarende og enkle å forstå. Et lite minus er hvordan Mp3 spilleren fungerer. Den er litt i overkant enkel, og har ingen bibliotek funksjoner. Den er nesten som en filebehandler som henter den musikkfilen du vil spille av og gjør det. Men man kan ikke forvente noe annet, for det er utrolig at de i det hele tatt har fått plass til en Mp3 på denne lille klokka. SMS/MMS er det muligheter for på denne klokka. Når det gjelder SMS-biten så er det en grei sak. Du kan skrive SMS til en gruppe eller en enkeltkontakt. Skriveprosessen er bra, men du kan fort bli litt lei av å taste på den lille skjermen, med den lille stylusen, men det fungerer bra for meldinger på normal lenge. MMS er preget av lite plass. Du kan kun få plass til ett par MMS av gangen på kortet. Men bortsett fra det, så fungerer også MMS bra.

Det er også mulig å surfe på nett med denne klokken. Den har GPRS tilkobling og kan lese de fleste nettsider.

Så nå har du hele verden på håndleddet.

Kamera

Det som er ganske utrolig er at denne klokka kommer med både kamera og videoopptaker. Kameraet er 1.3 mpx og funker greit nok i daglys. Når det kommer til mørkere situasjoner så er det, ikke overraskende, ganske dårlig kvalitet på bildene.

Videofilmene som tar opp får en ok kvalitet, men også her bør du ha godt lys for at resultatet skal bli akseptabelt. Bildene og filmene dine kan du finne i menyvalget «Entertainment» og man får en grei fremstilling av resultatet, dog litt begrenset av skjermstørrelsen. Men kameraet funker bra til å befinne seg på armen din.

Teknisk

Teknisk sett så er det verdt å nevne at klokka er CE godkjent, og fungerer på quadband. Det vil si at du, uten problemer, kan bruke klokka i Europa.

Klokka kommer med 2gb TF(Micro SD) kort. Det er med to batterier, som begge har lang brukstid, faktisk lengre enn en vanlig mobiltelefon. Det er plass til ett sim-kort på denne klokka.

Konklusjon

Denne klokka er en snedig liten gadget som er både artig og brukervennlig. Den fungerer godt, og kan utfordre en mobiltelefon på de fleste områder. Den lille skjermen gjør selve brukeropplevelsen litt redusert, men noe annet kan man ikke forvente. Imponerende at klokka er fullspekket med så mange funksjoner!

Dette gjør også at klokka får poengsum:

90/100 og dermed er: Teknikksiden; anbefalt!

Sindre Holberg
Redaktør

Reklamer
Kategorier:Gadgets, Mobiltelefoner
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: